Monika van Hoogenvest MarCom Manager Hay Group

13 oktober 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Monika van Hoogenvest heeft Marleen Rechsteiner per september opgevolgd als Manager Marketing & Communications Benelux voor consultancybureau Hay Group. In haar nieuwe rol zal Van Hoogenvest zich bezighouden met het vertalen van adviesdiensten naar proposities voor klanten, en zal zij de eindverantwoordelijkheid dragen voor alle PR- en marketingactiviteiten.

Monika van Hoogenvest
Monika van Hoogenvest rondde in 2001 haar opleiding af in Account Management bij de Association of Community College Trustees. In 2004 kwam ze bij Capgemini te werken als Consultant, om vervolgens twee jaar later bij Capgemini Consulting de rol van Global Marketing & Communications Manager te vervullen. Vanaf 2008 verschoof haar focus naar het thuisland, als Marketing & Communication Manager Nederland, een functie die ze uiteindelijk vijf jaar bekleedde. In 2011 besloot Van Hoogenvest om de overstap te maken naar de Kamer van Koophandel in Amsterdam, opnieuw in een MarCom rol als Manager Marketing & Communication. 

Monika van Hoogenvest - Hay Group

Hay Group
Na bijna vier jaar bij de Kamer van Koophandel besloot Monika van Hoogenvest zich vorige maand te voegen bij Hay Group, een internationaal management- en HR-consultancy bureau, dat in Nederland gevestigd is in Zeist. De ervaren MarCom manager is bij Hay Group aangesteld als Manager Marketing & Communications voor de Benelux-organisatie, waar in totaal zo’n 200 mensen werkzaam zijn. Het bedrijf specialiseert zich voornamelijk in HRM vraagstukken zoals beloningsvraagstukken, leiderschap, het functiehuis, HR transformatie en pensioenadvies.

Van Hoogenvest volgt Marleen Rechsteiner op, die sinds 2011 leiding gaf aan MarCom bij Hay Group.