Twee senior adviseurs versterken MT Hay Group China

17 oktober 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Het wereldwijde consultancybureau Hay Group heeft twee senior managers aangesteld in China. Lawrence Wong, die bij Accenture vandaan komt, is benoemd tot Managing Director of Greater China, terwijl Grace Chen is gepromoveerd tot Managing Director of Mainland China.

Lawrence Wong heeft zo’n 30 jaar ervaring in de adviesbranche en private sector. Voordat hij zich bij Hay Group voegde was Wong Managing Director bij Accenture, waar hij de Digital & Analytics praktijk leidde in Greater China. Tijdens zijn 4+ jaren bij Accenture gaf hij leiding aan een consultancyteam van meer dan 170 professionals met een focus op Analytics, SCM, BPM en Change Management. Voor zijn periode bij Accenture deed hij uitgebreide management- en operationele ervaring op in IT, CRM, HR, Finance en SCM.

“Ik ben verheugd om de rol van Managing Director van Hay Group China op me te nemen. De topleiders in China zoeken steeds vaker naar innovatieve oplossingen voor uitdagingen in de alsmaar veranderende business omgeving. Met onze ongeëvenaarde expertise in management consulting en onze wereldwijde insteek, zijn wij volledig voorbereid om onze kennis op een nieuwe manier uit te dragen. Ik zie ernaar uit om nauw samen te werken met Hay Group teams om onze oplossingen en diensten van wereldklasse te blijven ontwikkelen, om zo volledig aan de hoge standaarden en snel evoluerende behoeften van onze klanten te kunnen voldoen”, zegt Wong.

Hay Group senior leiders in China

Grace Chen houdt zich al sinds 1997 bezig met human resource management in China. Ze was de afgelopen 14 jaar al werkzaam bij Hay Group China, waar ze met managers van internationale klanten en toonaangevende Chinese bedrijven werkte aan een breed scala van management- en HR onderwerpen. Chen levert bovendien actieve bijdragen aan business columns en is een graag geziene zakelijke spreker in China, waarbij ze inzicht geeft in onderwerpen als leiderschapstransformatie, fusies en overnames en organisatorische effectiviteit.

“Hay Group is nu op weg om ons 70 jaar oude intellectuele eigendom te transformeren naar nieuwe technologieën zoals mobiele apps – Activate en E-Commerce. Ik ben er zeker van dat Wong’s ruime werkervaring in China, voornamelijk zijn expertise in IT, marketing en HR, aangevuld met Grace’s expertise en diepe begrip van Hay Group’s methodologie een grote toevoeging zal zijn voor ons team”, zegt Tharuma Rajah, Hay Group Global Managing Director for Fast Growing Markets.