Quint organiseert kookworkshop voor consultants

18 september 2014 Consultancy.nl

In het kader van hun zoektocht naar nieuwe consultants organiseert Quint Wellington Redwood (Quint) op 23 en 24 september kookworkshops. Twee dagen lang biedt het adviesbureau geïnteresseerden de mogelijkheid om informeel kennis te maken met Quint. Er wordt gezamenlijk gekookt en gegeten en de deelnemers worden – onder het Quint motto ‘Dare to Challenge’ – uitgedaagd om hun eigen ideeën en initiatieven in te brengen. Aan het einde zal blijken of er een match bestaat tussen de potentiële nieuwe consultants en het consultancybureau.

Quint is een internationale nichespeler op het snijvlak van IT bedrijfsvoering en management, die zich met name richt op vraagstukken op het gebied van sourcing, governance, Lean, informatiemanagement en IT-performance. Het adviesbureau ondersteunt opdrachtgevers bij onder meer het verbeteren van werkprocessen, samenwerking, het nemen van gegronde beslissingen nemen over de diensten die wel en niet door de organisatie worden aangeboden en het bepalen van rollen en verantwoordelijkheden. Naast Quint Consulting bestaat er ook een Quint Academy die opleidingen voor IT-professionals aanbiedt.

Quint - Kookworkshop

Uitbreiding
Vanwege continue, succesvolle groei is het consultancybureau op zoek naar consultants met impact. “De ideale kandidaat is daadkrachtig, pragmatisch en analytisch sterk zijn en is net als Quint consultants ondernemend, beschikt over een sterk empatisch vermogen en heeft een gezond boerenverstand”, beschrijft Quint het gewenste profiel. “Quint is de perfecte leeromgeving voor iedere consultant dankzij uitdagende opdrachten en een inspirerende werkomgeving die altijd in beweging is.”

Kookworkshops
Om potentiële nieuwe collega’s op een informele manier kennis te laten met Quint organiseert het bureau op 23 en 24 september – vanaf 18:00 – kookworkshops bij Boerin en de Kok, in Amstelveen. Tijdens de workshops wordt er door de kandidaten en Quinters gezamenlijk gekookt en gegeten kun je al kokend samen met Quinters proeven aan het  motto: Dare to Challenge.

Voor meer informatie over de Quint kookworkshops en inschrijfmogelijkheden, zie hier.

Nieuws

Meer nieuws over