Anne Huisman verruilt Mercer voor Towers Watson

09 september 2014 Consultancy.nl

HR consultancybureau Towers Watson heeft Anne Huisman per 1 september benoemd tot Practice Leader Executive Compensation. Huisman, die afkomstig is van branchegenoot Mercer, wordt verantwoordelijk voor de Executive Compensation dienstverlening in de Benelux en Scandinavië.

Anne Huisman heeft meer dan 10 jaar werkervaring, waarvan zeven jaar binnen de adviesbranche. Na het behalen van haar master aan de Universiteit van Tilburg (MSc. International Business, Organisation & Strategy) begon ze haar loopbaan bij Archer Daniels Midland, waar ze aan de slag ging als Junior Oil Trader. Medio 2007 trad ze in dienst bij Mercer, waar ze werkzaam was als consultant voor grote, multinationale bedrijven in onder meer Londen, New York en Amsterdam.

anne huisman

Na zeven jaar Mercer heeft Huisman besloten om de overstap te maken naar Towers Watson, waar ze is aangesteld als Senior Consultant. In deze hoedanigheid adviseert zij besturen en senior management op het gebied van executive compensation strategieën, bonusregelingen en corporate governance. Daarnaast gaat ze als Practice Leader Executive Compensation* leiding geven aan de arbeidsvoorwaarden dienstverlening aan organisaties in de publieke en private sector. André van Hooren, verantwoordelijk voor het Talent & Rewards Segment in de Benelux, toont zich tevreden met de nieuwe aanwinst: “Met haar internationale ervaring als consultant op het gebied van onder meer Executive and Employee Rewards en Corporate Governance, denken wij dat Anne een bijzonder goede aanwinst is voor ons team bij Towers Watson Nederland.” 

Huisman volgt Bram van Oenen op, die de laatste drie jaar verantwoordelijk is geweest voor de business line. Hij blijft actief binnen Towers Watson en wordt verantwoordelijk voor het operations management van de Talent & Rewards dienstverlening in Azië. 

* Executive Compensation is een van de drie business lines binnen de Talent & Rewards praktijk.

Nieuws

Meer nieuws over