Towers Watson partnert met Trianon in Zwitserland

12 augustus 2014 Consultancy.nl

Het wereldwijde HR Consulting bureau Towers Watson is een strategische alliantie aangegaan met Trianon, een Zwitserse aanbieder van HR outsourcing services op het gebied van benefits management, payroll en pensioenen.

Trianon werd opgericht in 1997 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grotere onafhankelijke aanbieders van HR oursourcing services in Zwitserland. De organisatie heeft meer dan 100 werknemers in dienst verspreid over kantoren in Renens en Zürich.

Als onderdeel van de alliantie-overeenkomst zullen de organisaties samenwerken op het gebied van business development en project delivery. Trianon zal zijn klanten de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van de capaciteiten van Towers Watson – HR- pensions- of retirement consulting – en vice versa zal Towers Watson de HR outsourcing diensten van de Zwitserse organisatie onder de aanbracht van hun klanten brengen.

Towers Watson and Trianon

Volgende beide organisaties biedt de alliantie hen de mogelijkheid om hun klanten een uitgebreider pallet aan diensten aan te kunnen bieden aan klanten, waardoor hun positie op de Zwitserse markt versterkt wordt. “Deze strategische alliantie met Trianon zorgt ervoor dat we onze klanten van een breder servicespectrum kunnen voorzien,” legt John Anthony, Managing Director van Towers Watson Zwitserland, uit.

Gevraagd naar de reden waarom advieskantoor Towers Watson heeft gekozen voor een partnership met Trianon, zegt Anthony:  “In Trianon hebben we een partner gevonden, die dezelfde focus deelt op het gebied van servicekwaliteit en continu innovatie.”

Nieuws

Meer nieuws over