Engelsman Christopher Balch in RvC van Ecorys

18 juli 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Ecorys heeft Christopher Balch benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen en de Audit Commissie daarvan. Balch volgt Hugh Williams op, die is teruggetreden als commissaris na tientallen jaren als executive en non-executive directeur voor Ecorys te hebben gewerkt.

Balch heeft beschikt over een lange staat van dienst in de consultancybranche, vastgoedadvisering en als leidinggevende in de publieke sector. Op dit moment is hij werkzaam als hoogleraar Planning aan de Britse School of Geography, Earth and Environmental Studies van de universiteit van Plymouth, waar hij tevens voorzitter is van de Management Board van het Institute for Sustainability Solutions Research (ISSR). Daarnaast is hij onder meer non-executive voorzitter bij het Britse Hilson Moran Consulting Engineers.

Christopher Balch - Ecorys

Met de toetreding van Balch bestaat de Raad van Commissarissen uit vier leden – naast Balch zijn dat Hein Schreuder (voorzitter), Marius Jonkhart en Willem Molle.

In een reactie op de aanstelling laat Hein Schreuder, voorzitter van de Raad van Commissarissen, weten verheugd te zijn met de “sterke leidinggevende kwaliteiten en grote bestuurlijke ervaring in de research-based adviesbranche”. Om daaraan toe te voegen: “Wij zien uit naar een vruchtbare samenwerking.”