Bart den Hartog topman Towers Watson Nederland

07 juli 2014 Consultancy.nl

Adviesbureau Towers Watson heeft Bart den Hartog benoemd tot topman van de Nederlandse landen-organisatie. Hij volgt Jobert Koomans, die ervoor heeft gekozen om iets anders te gaan doen.

Als Managing Director krijgt Bart den Hartog, die al sinds 1990 werkzaam is bij Towers Watson, de eindverantwoordelijkheid over de financiële en operationele prestaties in Nederland. Daarnaast geeft de actuaris leiding aan de Retirement Solutions Line of Business, tevens is hij lid van de EMEA management team van deze praktijk. “Bart’s leidinggevende capaciteiten en zijn reputatie in de markt maken van hem de ideale persoon om onze Nederlandse business verder vooruit te helpen,” aldus Paul Morris, EMEA topman van het adviesbureau. 

Wereldwijd heeft Towers Watson zo’n 14.000 werknemers in 35 landen, goed voor een omzet van zo’n $3.2 miljard. Towers Watson Nederland telt circa 330 medewerkers en is gevestigd in Amstelveen. Den Hartog lijkt het stokje op een relatief goed moment over te nemen, na een minder jaar in 2011/2012 (boekjaar) wist het consultancybureau zich afgelopen jaar goed te herstellen: het verlies van 2 ton werd omgebogen naar een winst van €2,8 miljoen.

Management van Towers Watson

Management team van Towers Watson in Nederland.

Management Team
Naast Den Hartog bestaat de statutaire directie van Towers Watson Nederland ook uit André van Hooren, de hoofd van het Talent & Rewards Segment in de Benelux. Het bredere management team bestaat uit in totaal vier leden – de directeuren aangevuld met Harm Blaak (verantwoordelijk voor de Risk Consulting & Software tak in de Benelux) en Michel Iglesias del Sol (verantwoordelijk voor de Investment praktijk in Nederland).

Nieuws

Meer nieuws over