Sebastiaan Hers Senior Onderzoeker bij CE Delft

05 juni 2014 Consultancy.nl

Onderzoeksbureau CE Delft heeft Sebastiaan Hers begin april aangesteld als Senior Onderzoeker / Adviseur. Helst maakt de overstap van branchegenoot DNV GL – Energy, waar hij ruim anderhalf jaar werkzaam was als Senior Consultant. 

Hers heeft in de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in de energiemarkt. Tussen 2001 en 2005 was hij Strategy en Quantitative Analyst bij Nuon en vervolgens tot eind 2009 Research Analyst bij het Energieonderzoek Centrum Nederland. De 2,5 jaar daarop bracht hij zijn onderzoekservaring in de praktijk als Senior Consultant bij KYOS Energy Consulting, een adviesbureau uit Haarlem. Bij zijn laatste werkgever DNV GL – Energy, het voormalige DNV KEMA Energy & Sustainability, was hij tot april Senior Consultant en hield zich onder meer bezig met de analyse van elektriciteitsmarkten, financieel risicomanagement en waarderingen van investeringsvraagstukken. 

CE Delft - Sebastiaan Hers

Nieuwe uitdaging
Bij CE Delft zal Hers zich bezig gaan houden met de marktontwikkelingen op de energiemarkten, de uitdagingen voor deze markten ten gevolge van de energietransitie en opkomende vraagstukken op het gebied van marktontwerp.

Nieuws

Meer nieuws over