Vrijdag 13 juni: Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi

09 mei 2014 Consultancy.nl

Ook in 2014 vindt opnieuw het ‘Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi’ plaats. Gelanceerd in 2010, behoort het sportevent voor consultants inmiddels tot een groots evenement waar adviseurs met elkaar strijden om de prestigieuze titel ‘beste adviesbureau voetbalteam van het jaar’. Het event is powered by Consultancy.nl en de ROA, de organisatie ligt in handen van Twynstra Gudde en AT Osborne. 

Adviesbureaus en adviseurs staan erom bekend zeer competitief te zijn in hun werk. Maar ook buiten kantoortijden gaan consultants graag de strijd met elkaar aan. Voor de vierde keer wordt daarom het ‘Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi’ georganiseerd. Tijdens alle drie voorgaande edities ging de felbegeerde cup naar Twynstra Gudde, dus de belangrijkste vraag voor dit jaar is: wie o wie kan Twynstra’s hegemonie verbreken en gaat er met de felbegeerde cup vandoor? 

Adviesbureau Voetbaltoernooi

Toernooiprogramma
Het voetbaltoernooi vindt op 13 juni plaats van 15.00 - 21.00 uur op de velden van voetbalvereniging DEV (sportpark Tuilland) in Doorn. Teams spelen elf tegen elf op een heel veld. De winnaars van de poulefase gaan door naar de halve finales en aan het einde van de middag vindt de finale plaats tussen de twee beste teams. Toegang voor bezoekers is gratis. 

Borrel + Barbecue & Nederland-Spanje
Gedurende het toernooi zal er tevens een BBQ / borrel gehouden worden, zodat deelnemers ook buiten het veld met elkaar in contact komen. Bovendien kan er na afloop van de wedstrijden samen gekeken worden naar de WK-wedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Spanje! Er wordt tijdig gestopt zodat men de wedstrijd eventueel op een andere locatie kan kijken. 

Teams
Vorig jaar namen de volgende 12 adviesbureaus deel aan het voetbaltoernooi: 

Adviesbureau-Voetbaltoernooi 2013 - Deelnemers

Dit jaar streeft de organisatie naar maximaal 15 adviesbureaus. Inmiddels zijn vijf deelnemers bekend: AT Osborne, AtosBerenschot, Consultancy.nl en Twynstra Gudde.  

Interesse om deel te nemen?
Heb je interesse om deel te nemen aan het Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi? Meld je team uiterlijk voor 30 mei aan. Let op: het aantal plaatsen is beperkt dus die het eerst komt, het eerst maalt. De eerste 15 teams krijgen een plek in dit voetbalspektakel. Voor meer informatie en inschrijving neem contact op met Jan Willem de Kleuver via jwk@tg.nl.  

Praktische informatie:
Locatie: Sportpark Tuilland in Doorn
Aanvang: 15:00-20:00
Kosten: €350 per team

Nieuws

Meer nieuws over