Magnus op zoek naar technische Young Professionals

30 april 2014 Consultancy.nl

Magnus start ook deze zomer zijn 'Young Professional Programma' om universitair afgestudeerden klaar te stomen voor een consultancy carrière. De laatste jaren kent het adviesbureau een enorme groei aan projecten op het gebied van Mendix, Business Intelligence, Mobile solutions, logistiek, en Product Lifecycle Management. Het ervaren team consultants van Magnus deelt zijn kennis en enthousiasme graag met een nieuwe lichting ‘Magnianen’.

Magnus is een consultancy organisatie die al bijna 25 jaar advies-, implementatie- en beheerdiensten en tevens software oplossingen levert die zijn klanten in staat stelt om IT op een Business Smart + User Centric manier te gebruiken. Magnus heeft een track record op het gebied van SAP, Mendix en mobile solutions en loopt voorop met de allernieuwste ontwikkelingen.

Het Magnus Young Professional Programma

Het Magnus Young Professional Programma
De Magnus Young Professionals volgen in het eerste jaar een speciaal programma gericht op algemene consultancy-, inhoudelijke- en persoonlijke vaardigheden. Dit wordt gerealiseerd door een combinatie van trainingen, coaching, intervisie, projectervaring en teamwork. Gedurende dit jaar maken de consultants kennis met de diverse expertises en worden ze – onder begeleiding van een ervaren collega – betrokken bij klantwerkzaamheden. Zo doen de junior consultants theorie, project-, en praktijkervaring op in alle facetten, en krijgen ze de mogelijkheid hun visie te ontwikkelen en eigen initiatieven te ontplooien.

Natuurlijk mag ook een stukje fun en teambuilding niet ontbreken om een echte ‘Magniaan’ te worden. Daarom organiseert Magnus veel leuke activiteiten, zoals een weekendje skiën, kerstdiner, sportieve activiteiten, BBQ’s, uitjes en borrels.

Profiel van Magnus Young Professional
Magnus zoekt slimme, ambitieuze, leergierige en ondernemende young professionals met een passie voor oplossingen met nieuwe informatietechnologieën. De ideale kandidaat heeft een universitaire opleiding, technische affiniteit, frisse, bruisende ideeën en zin in een afwisselende job waarin hij/zij zich breed kan ontwikkelen.

Voor meer informatie bekijk de vacature Young Professional. Solliciteren kan tot 15 mei.

Nieuws

Meer nieuws over