Altran sponsor van High-Tech Systems evenement

02 mei 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel

Volgende week, op 7 en 8 mei, vindt de internationale conferentie en beurs ‘High-Tech Systems’ plaats in Congrescentrum Brabanthallen te Den Bosch. High-Tech Systems richt zich op ontwikkelaars, technisch managers en beslissers werkzaam in de geavanceerde machinebouw. Adviesbureau Altran heeft zich als co-sponsor verbonden aan het event, daarnaast zal het samen met TASS* met een stand aanwezig zijn op de beursvloer. 

De focus van het evenement, georganiseerd door Techwatch, ligt op businesscreatie in hightech systeemontwikkeling voor markten waar slimme engineering en technologie het verschil maken. Netwerken, kennismaken met mensen, bedrijven en technologie en het aanknopen en versterken van relaties staan hierbij centraal. 

Altran sponsor van High-Tech Systems evenement

Relaties opbouwen
Voor opdrachtgevers biedt het evenement de mogelijkheid om kennis te maken met bedrijven die kunnen ondersteunen bij het ontwikkelen, produceren en vermarkten van complexe systemen. Op de beursvloer zullen meer dan 40 bedrijven hun diensten en expertise tentoonstellen, waaronder Altran. Ook staat de mens centraal tijdens ‘High-Tech Systems’ – middels een matchmaking programma kunnen bedrijven in contact komen met professionals en werkzoekenden die aansluiten bij het gewenste profiel. 

Naast optreden als exposant neemt Altran bovendien de studenten van het Delfste Formule Student Team mee naar het event. Samen zullen zij de innovatieve auto van de studenten (‘DUT 14) presenteren aan de bezoekers van de beurs.

* Altran heeft begin april de Eindhovense technische dienstverlener TASS overgenomen.