Jorge Sobrino topman van Capgemini Financial Services

07 maart 2014 Consultancy.nl

Capgemini heeft de Spanjaard Jorge Sobrino aangesteld als CEO van de Financial Services business unit in de Benelux. Hij maakt de overstap van de Spaanse landenorganisatie van Capgemini, waar hij ook leiding gaf aan Financial Services praktijk. Sobrino, die tevens toetreedt tot het Nederlandse management team, volgt Kaeso de Jager op, die een internationale rol heeft gekregen.

Jorge Sobrino is sinds 2005 binnen Capgemini werkzaam in diverse managementfuncties. Voor zijn tijd bij het internationale adviesbureau werkte Sobrino voor Soluziona, een Spaanse ICT-dienstverlener (inmiddels overgenomen door branchegenoot Indra) en Andersen Consulting (inmiddels Accenture).

Jorge Sobrino - Capgemini

Dutch Country Board

Met de toetreding van Sobrino tot het Nederlandse management team bestaat Capgemini’s zogeheten ‘Dutch Country Board’ uit vier leden: Jeroen Versteeg (CEO Application Services Benelux), Frans van den Hurk (CEO Infrastructure Services Benelux), Johan van den Arend Schmidt (CEO Capgemini Consulting Nederland) en Jorge Sobrino (CEO Financial Services Benelux).

“De Benelux is binnen continentaal Europa een van de belangrijkste Financial Services markten. Of het nu gaat om payments, operational excellence of het doorvoeren van een succesvolle strategie rondom nieuwe distributiekanalen. Onze klanten in deze regio lopen voorop. Ik zie er naar uit om leiding te geven aan een geweldig team van financial services professionals die onze klanten hierbij dagelijks terzijde staat,” aldus Jorge Sobrino over zijn benoeming.

Nieuws