Capgemini Consulting alumnus in bestuur Bridgis

14 januari 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Bridgis Geoservices heeft voormalig Capgemini Consulting adviseur Floor Guikers (33) per 1 januari 2014 benoemd tot directeur sales & marketing. Samen met Jennie van Laar (Operations) en Frank Hommers (IT/R&D) vormt hij het nieuwe bestuur van het bedrijf uit Tiel.

Guikers was reeds drie jaar actief als sales consultant voor Bridgis, een bedrijf dat geografische informatie levert aan overheden en het bedrijfsleven. Bekende producten van Bridgis zijn onder meer Geodata, Populator, Valuator en MakeMyMap. Voordat Guikers in dienst trad bij Bridgis was hij 5 jaar werkzaam bij Capgemini Consulting, de strategie en management consultancy tak van Capgemini. Guikers was met name actief in de Telecomsector en specialiseerde zich in de technische en operationele aspecten van MVNO’s (mobile virtual network operator).

Floor Guikers - Bridgis

Cees Guikers, directeur bij Bridgis over de aanstelling van Guikers: “De benoeming van Floor is een logische stap in de transitie van Bridgis naar een innovatief Geo-ICT bedrijf. Ik heb er alle vertrouwen in dat Floor met zijn team de transitie succesvol gaat voortzetten.”

“De afgelopen jaren heb ik de mogelijkheid gehad om kennis te maken met het bedrijf, de mensen, onze diensten en de markt waarin wij opereren. Ik kijk er naar uit om vanuit mijn nieuwe functie mijn kennis en ervaringen te kunnen delen met anderen” aldus Guikers in een reactie op zijn benoeming.