Adviesbureau Bisnez Management zoekt jonge talenten

24 december 2013 Consultancy.nl

Management- en adviesbureau Bisnez Management zoekt jong talent om hun groeiambitie te verwezenlijken. Academici tussen de 25 en 30 jaar met 2 tot 4 jaar werkervaring zullen in hun rol als adviseur of projectmanager door ervaren medewerkers worden gecoacht en participeren in een gericht ontwikkelprogramma. 

“Bisnez heeft goede jaren achter de rug. Nu willen we graag doorpakken en investeren in de toekomst”, aldus Peter Willem van Lindenberg, managing consultant bij Bisnez en verantwoordelijk de ontwikkeling van de young professionals. In het programma zal zelfontplooiing centraal komen te staan. “Naast intensieve begeleiding op projecten door ervaren adviseurs zal veel aandacht worden besteed aan vakkennis en persoonlijke ontwikkeling. Zo wordt maandelijks een vrijdag gereserveerd voor interne opleiding en ontwikkeling op kantoor”.

Bisnez Management zoekt jonge talenten

Ook coaching en teambuilding behoren tot de pijlers van het ontwikkelprogramma. Zo zullen er het kader van het programma regelmatig ontwikkelgesprekken plaatsvinden tussen de jonge adviseurs en ervaren projectmanagers. “Met name dat laatste zien wij als cruciaal element voor snelle groei, zowel voor de jonge professional persoonlijk als het bedrijf zelf” aldus Van Lindenberg.

Persoonlijke begeleiding

Op de vraag hoe Bisnez zich met de ontwikkeling van young professionals onderscheidt van andere bureaus haalt Van Lindenberg twee punten aan. Ten eerste, de persoonlijke begeleiding door ervaren projectmanagers en adviseurs. “Bisnez is een middelgroot adviesbureau, we hebben een hechte cultuur met z’n allen en zeer korte lijnen naar het management. We zijn in staat om onze talenten op een persoonlijke manier te begeleiden”. Daarnaast worden de young professionals geen groep in een groep, maar gaan deze een sleutelrol spelen in de toekomst van Bisnez, aldus de adviseur.

Peter-Willem van Lindenberg - Bisnez Management

“We komen graag in contact met jonge talenten die nu werkzaam zijn bij een groot consulting- of IT-kantoor en die de overstap willen maken naar een kleiner bureau”, vult Van Lindenberg aan. Het plan is om voor de zomer 2 nieuwe medewerkers aan te nemen en na de zomer weer 2. In het ontwikkelprogramma zullen ook de reeds voor Bisnez werkzame jonge adviseurs en projectmanagers gaan meedraaien.

Gezocht profiel

Bisnez Management zet onder meer het platform Consultancy.nl in om de jonge talenten te vinden. Welk profiel van jonge talenten Bisnez zoekt, is te vinden in de vacature ‘Talentvolle projectmanagers en organisatieadviseurs’.

Nieuws

Meer nieuws over