Joep Obdam verruilt Nolan Norton voor EY Advisory

10 december 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Joep Obdam heeft de overstap gemaakt van consultancybureau Nolan, Norton & Co. naar EY. Bij het accountants- en adviesbureau wordt hij onderdeel van de Strategic Direction praktijk, een van de service lines binnen EY Advisory.

Zijn vertrek bij Nolan Norton heeft ongetwijfeld te maken met het recente faillissement van het managementadviesbureau. In september werd Nolan, Norton & Co. door de rechtbank in Midden-Nederland failliet verklaard. Het organisatieadviesbureau uit Zeist werkt momenteel aan een doorstart.

Met de overstap treedt Obdam in de voetsporen van onder andere Aart Willem Saly, voormalig Principal bij Nolan, Norton & Co., die begin november in dienst trad bij het Big4 kantoor. Ook Saly is werkzaam binnen de Strategic Direction service line.

Joep Obdam - EY

Joep Obdam

Na de voltooiiing van zijn bachelor Economie aan de Universiteit van Tilburg (UvT), koos Obdam ervoor om ook zijn master Finance (major: Chartered Financial Analyst) aan de UvT te volgen. In de periode 2009-2010 liep hij stages bij respectievelijk ING in Amsterdam en PwC in Mexico-City. De West-Friese Obdam ging in maart 2012 aan de slag bij Nolan, Norton & Co. Na twintig dienstmaanden in Zeist maakte hij recentelijk de overstap naar EY.

Sinds kort mag EY zich de grootste zakelijke dienstverlener van Nederland noemen. De omzet van het accountants- en adviesbureau steeg het afgelopen boekjaar met 2% naar €673 miljoen. Hiermee streefde het concurrent PwC voorbij, dat zelf een omzetdaling van 4% boekte.