Ex-Celerant topman Mick Holly naar procesexpert SBTI

27 december 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Sigma Breakthrough Technologies, een wereldwijde consulting organisatie gespecialiseerd in proces-management en lean, heeft Mick Holly aangesteld als hoofd van zijn Corporate Strategy afdeling. Holly heeft meer dan 30 jaar consultingervaring, waaronder een jarenlange periode bij Celerant Consulting* en Capgemini.

Adviesbureau Sigma Breakthrough Technologies (SBTI) werd opgericht in 1998 in de Verenigde Staten. Het adviesbureau helpt klanten met het optimaliseren van hun processen, and specialiseert zich in diensten als lean, Six Sigma, balanced scorecards en ERP implementaties. SBTI heeft honderden consultants wereldwijd verspreid over diverse kantoren in de V.S, Zuid-Amerika, Europa en Azië.

Mick Holly - Head of Corporate Strategy

Voordat hij zich bij SBTI voegde, was Mick Holly Managing Director van The Lab Consulting, een Amerikaans consulting- en implementatiebedrijf. Daarvoor bekleedde hij leidinggevende functies bij diverse consulting organisaties, waaronder Ness Software Product Labs, The Highland Group, Capgemini, IBM en Celerant Consulting. Bij de laatstgenoemde was hij mede-oprichter van Celerant Consulting in Noord-Amerika.

Mick Holly groeide op in de UK en studeerde scheikunde aan de University of Birmingham. Hij woont al zo’n zestien jaar in de Verenigde Staten.

* Celerant Consulting is begin 2013 overgenomen door Hitachi Consulting.