Nieuwe topman en CFO voor Celerant Consulting

28 september 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Celerant Consulting, een adviesbureau gespecialiseerd in operations en supply chain, heeft Patrik Sjöstedt aangesteld als zijn nieuwe Chief Executive Officer (CEO). Sjöstedt trad in 2008 in dienst bij Celerant als hoofd van de Noordse regio, en was recentelijk president van Celerant Europa. Hij volgt oprichter Ian Clarkson op, waarmee hij slechts de tweede CEO is in de 25-jarige geschiedenis van het bedrijf.

Celerant Consulting

Celerant Consulting heeft ongeveer 600 consultants in dienst, verspreid over kantoren in 14 landen.

Verder heeft het adviesbureau ook een nieuwe Chief Financial Officer (CFO) aangenomen: Martin Ellison. Ellison is een ervaren financieel leidinggevende met ervaring als CFO, managing director en finance director in meerdere sectoren, waaronder consulting, private equity, consumentengoederen, detailhandel en de automobielindustrie. Tevens is Ellison Fellow van het Charter Institute of Management Accountants.

“Ik ben zeer verheugd dat het bedrijf deze aanstellingen heeft gedaan. Het zijn significante versterkingen van het leiderschap van Celerant en de continue focus op het leveren van duurzame voordelen aan onze groeiende internationale klantenbasis”, zei Ian Clarkson.