Maarten van Hasselt leidt Oil & Gas tak van Celerant

27 juli 2012 Consultancy.nl

De Nederlander Maarten van Hasselt is door Celerant Consulting benoemd tot hoofd van de wereldwijde energiepraktijk en regionaal hoofd voor Noord- en Zuid-Amerika. Maarten van Hasselt heeft meer dan twintig jaar leidinggevende ervaring opgedaan in de olie- en gasindustrie bij onder andere Genereal Electric, Shell en Repsol.

Voorheen was Van Hasselt Director of Global Partnerships bij General Electric Oil & Gas. Daar was hij verantwoordelijk voor de langetermijnrelaties met olie- en gasbedrijven. Daarvoor werkte Van Hasselt in diverse functies in een uitgebreide internationale carrière bij Royal Dutch Shell en Repsol. Tevens was hij tijdens zijn carrière partner bij een internationaal adviesbureau. Van Hasselt is afgestudeerd in Mechanical Engineering aan de Technische Universiteit Delft en behaalde een MBA-graad aan Erasmus/Wharton.

“Maarten heeft ruime ervaring in operationele excellentie, complexe oplossingendesign en -levering en fusies en acquisities, en brengt daarmee een rijkdom aan relevante sectorkennis met zich mee die zal bijdragen aan onze algemene internationale sectorstrategie,” zei Allen Friedman, president van Celerant Consulting in Amerika.

Nieuws

Meer nieuws over