Mobilee organiseert Lean training overheidsbranche

08 oktober 2013 Consultancy.nl

Op vrijdag 18 oktober organiseert adviesbureau Mobilee de training ‘Kennismaken met Lean in een dag’. De training richt zich specifiek op managers en beleidsmakers binnen de overheidsbranche. De Lean workshop wordt verzorgd door Joep Bisschops en Eefje Metz, die beiden in het bezig zijn van een Lean Six Sigma Black Belt certificering.
 
De training van het consultancybureau uit Utrecht behandelt de basis van het Lean gedachtengoed door twee verschillende brillen, die van de procesoptimalisatie-consultant en die van de operationeel manager die zijn organisatie zo goed mogelijk wil sturen. De volgende onderwerpen komen aan bod:
- Basispricipes Lean en Six Sigma
- Geschiedenis en achtergrond
- DMAIC cirkel
- Operationeel management inrichten aan de hand van Lean
- Lean gedachtegoed en werkwijzen inbedden in een organisatie
 
Mobilee - Kennismaken met Lean
 
De training bestaat uit theorie en een aantal op de eigen organisatie toepasbare oefeningen. Gedurende de trainingsdag is er veel ruimte voor eigen inbreng en discussie.
 
“De dag staat in het teken van gerichte kennisoverdracht, discussie over de toepasbaarheid en het ervaren van de impact van lean op de werkvloer. Na afloop van deze dag heb je een beeld van Lean, weet je wat het verschil met Sigma is en zie je aansluiting met andere procesoptimalisatiemethoden” aldus Joep Bisschops.
 
Joep Bisschops - Eefje Metz - Mobilee
 
Praktische informatie:
Datum: vrijdag 18 oktober 2013
Tijd: 9.00 tot 16.00 uur
Locatie: Creative Valley in Utrecht, de thuisbasis van Mobilee
Prijs: €87,50 excl. BTW per persoon. Inclusief literatuur, lunch en borrel.

Nieuws