Esme Wiertz organisatieadviseur bij WagenaarHoes

02 oktober 2013 Consultancy.nl

Esmé Wiertz (1985) is begin september gestart als organisatieadviseur bij WagenaarHoes. Ze is afkomstig van talent development specialist Young Colfield, waar ze een 2-jarig traineeship programma heeft doorlopen. Bij het organisatieadviesbureau uit Driebergen gaat Wiertz zich met name richten op financiële dienstverlening en de bedrijfsvoering in het onderwijs. 

Esmé Wiertz heeft een MSc. in ‘Investment Analysis’ behaald aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens haar studie werkte ze als student-consultant voor UniPartners en liep ze stage bij private bank Van Lanschot Bankiers. Na het afronden van haar studie startte Wiertz haar carrière bij Young Colfield. Bij de managementontwikkelaar vervulde ze projecten bij Delta Lloyd, ICT Bedrijf RDW en ABN AMRO. Bij Delta Lloyd droeg ze bij aan het verbeteren van fraude-detectie processen en bij ICT Bedrijf RDW was ze betrokken bij een grot regieontwikkeltraject, waarbij het al dan niet outsourcen van IT centraal stond. Als Business Analyst FX & Rates bij grootbank ABN Amro heeft ze een actieve bijdrage geleverd aan business information management & procesoptimalisatie.

Esme Wiertz - WagenaarHoes

Tijdens de 24 maanden bij Young Colfield heeft Wiertz een uitgebreid trainingsprogramma doorlopen – ze is gecertificeerd in ITIL V3, PRINCE2, BiSL, en Basics of Sourcing.

“Ik ga met veel enthousiasme aan de slag bij deze ontzettend mooie vervolgstap in mijn carrière!” zegt Wiertz tegenover Consultancy.nl.

Luuk Verburgh

Voor WagenaarHoes is het de tweede versterking in korte tijd. Begin september werd ook Luuk Verburgh aangetrokken van Berenschot. Als Senior Partner bij het consultancybureau gaat hij een leidende rol spelen in de adviesverlening aan opdrachtgevers in de financiële sector.

Nieuws

Meer nieuws over