Berenschotter Luuk Verburgh partner bij WagenaarHoes

27 september 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Luuk Verburgh (1958) is als Senior Partner in dienst getreden bij WagenaarHoes. Hij is afkomstig van Berenschot, waar hij de afgelopen 13 jaar werkzaam was. Bij het organisatieadviesbureau uit Driebergen gaat Verburgh zich met name richten op adviesvraagstukken in de financiële sector.

Na het afronden van zijn studie werkte Verburgh de eerste jaren van zijn loopbaan voor accountantskantoor De Tombe & Melse en Center Parcs. In 1986 trad hij in dienst bij betalings-verwerker Interpay* – waar hij ruim 10 jaar werkzaam bleef. Medio 1997 maakte Verburgh de overstap naar ING, waar hij aan de slag ging als leidinggevende binnen het product management marketing domein. Drie jaar later betrad hij de adviesbranche en ging hij werken voor Berenschot.

Wagenaarhoes - Luuk Verburgh

Verburgh heeft een ruime ervaring op het gebied van duurzaamheid, project – en change management en strategievraagstukken en heeft een sterke financiële achtergrond. Zo werkte hij bij het Utrechtse adviesbureau Berenschot, waar hij aan het hoofd stond van de Financial Services praktijk. Ook adviseerde hij de ondernemingsraden van diverse grotere organisaties waaronder Bouwfonds, ABNAMRO, Fortis, ING en Nationale Nederlanden. Verburgh maakt nu, na 13 jaar Berenschot, de overstap naar branchegenoot WagenaarHoes.

Luuk Verburgh heeft een diploma in Accountancy en de titel ‘Master of Management Consultant’ (MMC) behaald aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

* Interpay is in 2006 hernoemd naar Equens als gevolg van de fusie met het Duitse TAI.