Tom Coronel spreker tijdens innovatie event Magnus

28 augustus 2013 Consultancy.nl

Op dinsdag 17 september organiseert adviesbureau Magnus het event ‘Magnutude, The Road to 2020’. Tijdens het event staat innovatie op het snijvlak van business en IT centraal. Tom Coronel, autocoureur en succesvol ondernemer, verzorgt tijdens de middag de keynote presentatie.
 
In de komende 7 jaar zullen nieuwe technologieën de manier van zakendoen radicaal veranderen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat in 2020 alle financiële processen paperless verlopen, of dat processen massaal worden ondersteund door 3D printen. Tijdens het event zullen adviseurs van Magnus via interactieve parallelsessies en demo’s hun toekomstvisie presenteren op diverse gebieden, waaronder Analytics, mobility, e-commerce, Mendix, SAP en Managed Services.
 
Magnutude 2020
Keynote spreker is Tom Coronel, een autocoureur en succesvol internetondernemer. Tijdens zijn presentatie zal hij vertellen over hoe hij in een snel veranderende wereld steeds de concurrentie een stapje voor weet te blijven.

Over Tom Coronel

Tom Coronel is geboren op 5 april 1972 in Naarden. Als zoon van autocoureur Tom Coronel Sr. werd racen hem met de paplepel ingegoten. Samen met tweelingbroer Tim was hij al op jonge leeftijd actief op de kartbaan. Zijn sportieve loopbaan nam vanaf 1990 een vlucht. Coronel racet vanaf die tijd in verschillende raceklassen. Op dit moment is hij actief voor BMW in het FIA Wereldkampioenschap voor Tourwagens (FIA WTCC) en voor Spyker in Le Mans.
 
Tom Coronel - Create2Fit
 
Het instinct voor ondernemen zat er bij Coronel al vroeg in. Hij wist wat handelen was en regelde altijd de beste deals. Circa 10 jaar geleden kwam hij in aanraking met de plasma televisies van LG en toen wist Coronel het zeker: hier zit business in. Hij startte Create2Fit en na wat vallen en opstaan richtte deze visionair zijn blik op het verkopen van producten via internet. Aangezien de internetbubbel net uit elkaar gespat was, verklaarde iedereen hem voor gek. Maar Coronel geloofde in wat hij deed en ging door: internetverkopen was gewoon de toekomst. En hij had gelijk. Zijn onderneming groeide in de afgelopen 10 jaar uit naar een bedrijf van formaat met omzetten van meer dan €48 miljoen per jaar. Wat begon op de gebruikelijke zolderkamer is nu een onderneming met ruim 50 medewerkers en marktleider in zijn branche.
 
‘Magnutude, The Road to 2020’ vindt plaats van 13:00 tot 18:00 uur in Naarden. Het event is voorbehouden aan relaties en prospects van het adviesbureau en haar partners.

Nieuws

Meer nieuws over