Jacco Schutte start als Consultant bij Mobilee

28 augustus 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Jacco Schutte is in juni als Consultant in dienst getreden bij Mobilee. Hiervoor werkte hij bij verzekeraar Menzis, waar hij werkzaam was als interne adviseur binnen de innovatie afdeling.
 
Mobilee is een middelgroot adviesbureau uit Utrecht. Bij het managementbureau werken ruim 30 organisatieadviseurs en projectmanagers. Daarnaast werkt het consultancykantoor met een netwerk van associates.

Mobilee - Jacco Schutte
 
Na het afronden van zijn studie aan de Radboud Universiteit begon hij zijn professionele loopbaan bij Menzis als trainee. Het traineeship richtte zich op management- en consultancyvaardigheden, en Schutte droeg bij aan diverse projecten. Binnen het traineeshipprogramma werkte hij mee aan verschillende gezondheids-, verzekerings- en business vraagstukken, waaronder op het gebied van innovation management, customer co-creation, health network development en strategische marktproposities. Naast het traineeship studeerde hij ‘innovation and entrepreneurship in healtcare’ aan de TSM Business School. In zijn laatste rol werkte Schutte als consultant voor de innovatie-afdeling van Menzis.