ITDS Business Consultants start adviesbureau Amvox

14 oktober 2008 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Adviesbureau ITDS Business Consultants heeft een nieuwe adviestak gelanceerd: Amvox. Het nieuwe managementadviesbureau gaat ‘strategy execution’ proposities verlenen aan twee segmenten binnen de financiële sector: verzekeringen en pensioenen. Amvox gaat als apart label opereren naast ITDS.

De lancering van Amvox werd bekendgemaakt tijdens de viering van het 10-jarige jubileum van ITDS.

“Amvox staat voor strategy delivery. Het gaat er met andere woorden niet alleen om een strategie te ontwikkelen, maar die te vertalen en te implementeren. Met Amvox richten wij ons bovendien op de internationele markten. Logisch omdat ook onze klanten steeds meer internationaal werken. Zo is Amvox net gestart bij Rosgosstrakh, de grootste verzekeraar in Rusland” zegt Esther Lens, algemeen directeur van ITDS Business Consultants.

Management

Amvox wordt geleid door Gerrit Vos en Olav Cuiper, die samen vele jaren ervaring hebben opgedaan in de verzekeringsbranche. Vos werkt al jaren bij ITDS, Cuiper was tot voort kort algemeen directeur bij Fortis Insurance International (FII) en leidinggevende bij Delta Lloyd.

Volgens Amvox partner Cuiper onderscheidt het adviesbureau zich doordat het in staat is om zowel “mee te denken over de strategie” en vervolgens deze strategie “effectief binnen de business te implementeren”.