Resources Global Professionals lanceert TV reclames

31 juli 2013 Consultancy.nl

Resources Global Professionals (RGP) heeft een grootschalige reclamecampagne afgerond. De campagne, die in de VS werd ingezet, bestond uit twee TV reclames, drie radiospotjes en diverse online banner uitingen. De belangrijkste doelen van de campagne waren het verhogen van de reputatie, het benadrukken van het onderscheidend vermogen in de markt, en opdrachtgevers inlichten over de recentelijke branding update.
 
RGP, opgericht in 1996 na een management buyout van Deloitte*, heeft meer dan 2,900 professionals in dienst, verspreid over 75 kantoren wereldwijd. Het overgrote deel van de omzet komt van de Noord-Amerikaanse markt, met een marktomvang van $42.7 miljard de grootste adviesmarkt ter wereld.

TV reclames

2 verschillende TV reclames werden ontwikkeld en uitgezonden op de nationale Amerikaanse televisie:

Cost Pressures
De reclame ‘Cost Pressures’ onderstreept de zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding die de kern is van RGP’s business model.

3-D Ring Binder
De TV reclame ‘3 Ring Binder’ benadrukt de praktische benadering van RGP adviseurs. In tegenstelling tot traditionele consultants, laten RGP adviseurs hun klanten niet achter met doorsnee oplossingen en advies, maar bieden zij maatgesneden oplossingen en ondersteunen zij hen bij de implementatie.


* De Nederlandse tak van RGP heeft zijn roots in de interim-management praktijk van EY.

Nieuws

Meer nieuws over