Deloitte koopt Frans duurzaamheidsadviesbureau BIO

17 juli 2013 Consultancy.nl

Deloitte heeft BIO Intelligence Service gekocht, een Franse consulting firma gespecialiseerd in sustainability advies. Zo’n 60 consultants maken de overstap naar het accountants- en adviesbureau. BIO Intelligence Service wordt geïntegreerd binnen de Franse tak van het Big 4 kantoor.

Groeimarkt

Sustainability consulting is wereldwijd een van de snelst groeiende segmenten binnen de adviesbranche*. Met de overname wil het adviesbureau inspelen op de kansen in de markt en haar leidende positie – vorig jaar werd Deloitte door Verdantix benoemd tot ‘leader’ op het gebied van duurzaamheidsadvies – verder verstevigen. “Door deze transactie versterkt Deloitte haar positie als leidende speler op het gebied van professionele sustainability diensten in Frankrijk” zegt Alain Pons van Deloitte Frankrijk.
 
Deloitte koopt BIO Intelligence Service
 
Deloitte heeft de afgelopen jaren verschillende boutique duurzaamheidsadviesbureaus overgenomen, waaronder dcarbon8, ClearCarbon Consulting en DOMANI Sustainability Consulting.

Sustainability consulting

Eric Labouze, Managing Director van BIO Intelligence Service, is aangesteld als Managing Partner van Deloitte’s Sustainability Services in Frankrijk. “Met circa 90 toegewijde sustainability experts bezit ons team alle vaardigheden en tools die nodig zijn om organisaties van wereldklasse advies op het gebied van sustainability thema’s te voorzien” aldus Labouze.
 
* Zie het bericht ‘Sustainability consulting groeimarkt in adviesbranche’ voor meer informatie.

Nieuws

Meer nieuws over