Hay Group organiseert Employee Engagement Forum

20 juni 2013 Consultancy.nl

Vandaag organiseert organisatieadviesbureau Hay Group het event ‘Employee Engagement Forum’. Centraal thema tijdens het evenement is hoe de juiste inzet van medewerkersonderzoeken kan leiden tot concurrentievoordeel.
 
Deelnemers worden in de ochtend welkom geheten door Monique Sliekers, Director bij Hay Group. Vervolgens verzorgt Tom Agnew, Principle Consultant bij het adviesbureau, de eerste keynote presentatie. Hij gaat in op hoe organisaties een excellente organisatiecultuur kunnen creëren door het koppelen van de resultaten van medewerkersonderzoeken aan prestatie-indicatoren.

Erasmus hoogleraar Arnold Bakker gaat daarna in op zijn eigen onderzoek naar bevlogen medewerkers. Hij stelt dat managers via gerichte en positieve interventies bevlogenheid kunnen stimuleren in hun organisatie. Ten slotte komt een praktijkcase aan bod: Rebekka Tijsterman, Projectmanager Organizational Development bij Aegon, geeft inzicht in de acties die succesvol bleken voor het verhogen van de medewerkerseffectiviteit binnen de financiële dienstverlener.
 
Hay Group - Employee Engagement Forum
 
Praktische informatie
Het ‘Employee Engagement Forum’ is bedoeld voor (HR-)directeuren/managers en talentmanagers van middelgrote en grote(inter)nationale organisaties. Het evenement wordt gehouden op het kantoor van Hay Group in Zeist.

Nieuws

Meer nieuws over