Nieuwe Managing Director voor Hay Group San Francisco

18 maart 2013 Consultancy.nl

Hay Group heeft een nieuwe Managing Director aangesteld voor zijn kantoor in San Francisco. Brandon Cherry zal deze functie overnemen van Michael Jensen, die in een andere rol bij het HR-adviesbureau gaat werken.

Brandon Cherry zal leidinggeven aan de West Coast-marktoperaties van het organisatieadviesbureau. Bovendien wordt hij verantwoordelijk voor alle interne zaken van het kantoor in San Francisco, waaronder strategy setting, business development, resourcing en recruitment.

Gene Bauer, Managing Director van de Hay Group in de Verenigde Staten en Latijns-Amerika, zegt: “Michael Jensen heeft uitstekende werk verricht als leidinggevende van ons kantoor in San Francisco. We kijken er nu naar uit om hem en zijn vaardigheden toe te voegen aan ons National Business Solutions team, zodat we onze klanten nog beter kunnen helpen met hun strategic people management.”

“Brandon heeft zichzelf bewezen als een dynamische leider en een uitmuntende consultant voor de cliënten van Hay Group”, laat Kevin Seaweard weten, Managing Director van alle Hay Group-consultingdiensten aan de westkust van de Verenigde Staten. “Ik en de andere leden van het Amerikaanse leiderschapsteam zijn zeer blij met Brandons leiderscapaciteiten, die ons meer groei en ontwikkeling aan de westkust zullen brengen.”

Over Brandon Cherry
Voordat hij in 2011 bij Hay Group actief werd, was Brandon werkzaam bij Presidio Pay Advisors, waar hij klanten assisteerde met het ontwerp en de implementatie van arbeidsvoorwaarden. Daarvoor werkte hij bij PwC in diens Global Human Resources Solutions praktijk.

Nieuws

Meer nieuws over