Deloitte adviseur wint PGO-MC Best Student Award

10 juni 2013 Consultancy.nl

Leonne Jongejan-Bussemakers*, adviseur bij Deloitte Consulting, heeft de ‘Best Student Award’ van de Post Graduate Opleiding Management Consulting (PGO-MC) in de wacht gesleept. Haar prestaties waren niet alleen goed voor het winnen van de award, maar ook voor het toekennen van het judicium cum laude. Jongejan-Bussemakers is daarmee pas de derde student die in het 22 jarige bestaan van de VU-opleiding dit bijzondere judicium heeft verdiend. 

PGO-MC
De Postgraduate Opleiding Management Consultant (PGO-MC) is een opleiding voor ervaren organisatieadviseurs. De PGO-MC wordt verzorgd door diverse gerenommeerde docenten, Steven ten Have (kerndocent en oprichter Ten Have Change Management), Monique van Dijen (kerndocent en partner bij Ernst & Young), Ludwig Hoeksema (kerndocent en directielid van Berenschot), Frank Kwakman (kerndocent en zelfstandig adviseur), Leon de Caluwe (hoogleraar en Senior Partner Twynstra Gudde) en Meindert Flikkema (kerndocent en associate professor VU).

Bijzondere prestatie
“Leonne viel op door haar bijzonder ontspannen en verzorgde presentatie, analytisch en receptieve vermogen, inhoudelijke kennis, beheersing van het Engels en bovendien door haar positieve bijdrage aan het leerproces van medestudenten. Ze is meer dan anderen in staat gebleken om met succes op veel borden tegelijk te schaken, zoals privé, opleiding en advieswerk voor Deloitte Consulting” zegt Meindert Flikkema, Programmaleider van de PGO-MC. 

PGO - MC Best Student Award 2013
Leonne Jongejan-Bussemakers ontvangt de Best Student Award van Meindert Flikkema.


Vorig jaar ging de PGO-MC ‘Best Student Award’ naar Wicher Schönau van Twynstra Gudde. 

Witte trui
De witte trui, een onderscheiding voor de deelnemer die de grootste stap voorwaarts heeft gezet, werd uitgereikt aan Jeroen Krook, adviseur in de auditpraktijk van PwC

*Over Leonne Jongejan-Bussemakers
Leonne Jongejan-Bussemakers heeft al meer dan acht jaar werkervaring binnen de adviesbranche. Ze begon haar loopbaan medio 2005 bij Atos Consulting. In augustus 2008 maakte ze de overstap naar de adviestak van Deloitte, waar ze zich met name richt op Operational Excellence vraagstukken binnen de financiële sector.

Nieuws

Meer nieuws over