PA Consulting organiseert event voor topmanagers

17 mei 2013 Consultancy.nl

Op dinsdag 4 juni organiseert PA Consulting Group het event ‘Leaders of Tomorrow’. Tijdens het event gaan deelnemers onder leiding van een expert panel in discussie met elkaar over het thema leiderschap. Ook krijgen deelnemers – door middel van tips en praktische handvatten – inzicht in hoe ze in de toekomst zelf ook kunnen doorgroeien tot de absolute top van het bedrijfsleven.

Het event is exclusief voor toekomstige leiders: topmanagers die niet ouder zijn dan 45 jaar en nu al een glanzende carrière hebben. Zij dragen grote (omzet)verantwoordelijkheid en zitten niet meer dan drie lagen onder de raad van bestuur.

De expert panel bestaat uit:
- Ewald Smits - Hoofdredacteur en eigenaar MT Media Groep
- Adnan Basaran - Partner De Vroedt en Thierry Executive Search
- Guido Nap - CFO UPC en een van de ‘100 ‘Goudhaantjes’ 

PA Consulting - Leaders of Tomorrow

Praktische informatie
Datum: Dinsdag 4 juni 2013
Locatie: Kasteel de Hooge Vuursche, Baarn
Tijd: 16:30 – 19:00 

Na afronding van het inhoudelijk programma vindt er een borrel plaats. Tijdens de borrel hebben deelnemers uitgebreid de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met inspirerende mensen uit verschillende sectoren en waardevolle contacten te leggen.

Aanmelden
Aanmelden voor ‘Leaders of Tomorrow’ event van PA Consulting Group kan door een e-mail te sturen met een link naar je Linkedin profile naar Thomas de Bree.

Nieuws

Meer nieuws over