TOP-Consultants opgericht na fusie SPM en Bost

03 januari 2009 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Bost Adviesgroep en SPM Managementadvies zijn gefuseerd. Het gefuseerde bedrijf gaat verder onder de naam ‘TOP-Consultants’.

SPM Managementadvies is in maart 2005 ontstaan als gevolg van de verzelfstandiging van Deloitte’s SPM Adviesgroep. Het adviesbureau uit Breda helpt ondernemers met het vinden van hun weg in het woud van vergunningen en eisen waaraan ze moeten voldoen op het gebied van milieu, arbo, veiligheid en kwaliteit. Ook Bost Adviesgroep is gespecialeerd in adviezen met betrekking tot milieuvergunningen, milieutechnisch advies, arbo en veiligheid, externe veiligheid en managementsystemen zoals ISO 9001.

“Door het samenbrengen van de kennis en ervaring van beide bedrijven zijn we nog beter voorbereid op de uitdagingen in de komende jaren. Onze nieuwe naam geeft precies onze ambitie aan, namelijk met een TOP-team, een TOP-prestatie bij onze relaties neerzetten” zegt Nico Kuiper, afkomstig van SPM Managementadvies.

Wil Dirks, voormalig partner bij Deloitte en mede-oprichter van SPM Managementadvies, heeft na de fusie besloten om zich terug te trekken uit de dagelijkse leiding van TOP-Consultants. Dirks blijft nog wel minstens twee jaar aan TOP-Consultants verbonden.