Adviesbureau Magnus zoekt Young Professionals

08 mei 2013 Consultancy.nl

Adviesbureau Magnus is voor zijn Young Professionals Programma (YPP) 2013 op zoek naar ambitieuze young professionals met een passie voor management consultancy en ICT. De nieuwe Young Professional beginnen in de zomer aan het eenjarige programma vol uitdagende opdrachten, trainingen en persoonlijke ontwikkeling.
 
Magnus Young Professional Programma (YPP)
De Magnus Young Professionals volgen in het eerste jaar een speciaal programma gericht op algemene consultancy-, inhoudelijke- en persoonlijke vaardigheden. Dit wordt gerealiseerd door een combinatie van trainingen, coaching, intervisie, projectervaring en teamwork. Ook maken adviseurs gedurende het jaar kennis met een of meerdere Practices* (kennisgroepen) van het adviesbureau en worden ze - onder begeleiding van een ervaren collega – betrokken bij klantwerkzaamheden.
 
Magnus - Young Professional
 
“Magnus heeft jarenlange ervaring in de adviesbranche, we staan voor kwaliteit en zijn innovatief. Onze ervaren collega’s doen gave projecten bij interessante klanten. Hierdoor leer je veel op het gebied van consultancy, SAP, bedrijfsprocessen, politiek binnen organisaties, teamwork en projectmanagement. Junior consultants krijgen bij Magnus verantwoordelijkheid en de ruimte om zich snel te ontwikkelen” aldus Magnus over de unieke eigenschappen van het Young Professional Programma. Daarnaast is er ook volop aandacht voor ‘fun’ – zo organiseert het consultancykantoor uit Naarden onder andere een weekendje skiën, kerstdiner, sportieve activiteiten, BBQ’s, uitjes en borrels.
 
Inhouse Event
Op vrijdag 24 mei organiseert Magnus een interactieve kennismakings- en selectiedag voor geïnteresseerde afgestudeerden en young professionals. Tijdens het event maken deelnemers kennis met Magnus en haar omgeving en klanten. Van deelnemers wordt gevraagd om zichzelf te presenteren, van elkaar te leren, samen te werken en zich van hun creatieve kant te laten zien.
 
Voor meer informatie en inschrijving zie het event ‘Magnus Inhouse Event’.
 
Over Magnus
Magnus is een consultancy organisatie die al meer dan 20 jaar advies-, implementatie- en beheerdiensten en tevens software oplossingen levert die onze klanten in staat stellen om IT op een Business Smart + User Centric manier te gebruiken. Magnus heeft een track record op het gebied van, met name SAP-, consultancy en loopt voorop met de allernieuwste ontwikkelingen.
 
* Magnus heeft meerdere kennisgroepen (Practices), waaronder Finance, Logistiek, Enterprise Asset Management, Business Intelligence en Analytics, Model Based Development, Integratie, Techniek, Mobile Solutions en Business Process Management.

Nieuws

Meer nieuws over