Conclusion, KPMG en VKA steunen Overheidsmanager

02 mei 2013 Consultancy.nl

Ook in 2013 gaan topambtenaren strijden om de titel ‘Overheidsmanager van het Jaar’. De jury, onder leiding van voorzitter voormalig VVD-politicus Johan Remkes, is inmiddels gestart met de werving van de topambtenaren. ‘Overheidsmanager van het Jaar’ wordt gesteund door diverse organisaties, waaronder adviesbureaus Conclusion, KPMG en Verdonck, Klooster & Associates (VKA).
 
De award ‘Overheidsmanager van het Jaar’ wordt dit jaar voor de vijftiende keer georganiseerd en is een initiatief van de stichting ‘Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar’. De stichting heeft de doelstelling om topambtenaren in het zonnetje te zetten en bij te dragen aan een positief imago van de overheidsmanager.
 
Overheidsmanager van het Jaar
 
Conclusion - Human Capital Group
Zakelijke dienstverlener Conclusion begeleidt het mentorprogramma CoachAPProach, een samenwerking tussen de en het jonge ambtenarennetwerk Futur. In dit programma coachen ervaren overheidsmanagers jonge ambtenaren. Het adviesbureau uit Utrecht traint de coaches van kandidaten en organiseert bijeenkomsten. De activiteiten worden begeleid door Human Capital Group, het HR adviesbureau van Conclusion.
 
KPMG
"Overheidsmanagers bewegen zich in een uiterst dynamisch speelveld van stakeholders en staan voor de uitdaging leiding te geven aan complexe veranderingen. Leiderschap in de publieke sector is meer dan oneliners. Juist in deze tijd. Wij ondersteunen dit mooie initiatief om waardering uit te spreken voor de bijzondere rol van overheidsmanager” aldus KPMG.
 
Verdonck, Klooster & Associates
“VKA wil zich, bij het enerverende veranderingsproces dat de publieke sector in Nederland doormaakt, inzetten om tot duurzame verandering en verbetering te komen voor het maatschappelijk belang. Daarom ondersteunen wij de Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar van harte!” zegt het consultancykantoor uit Zoetermeer.
 
De winnaar wordt bekendgemaakt op 4 november 2013 in De Ridderzaal te Den Haag.

Nieuws

Meer nieuws over