Drie nieuwe junior consultants voor Centre Consulting

19 november 2012 Consultancy.nl

IT-specialist Centre Consulting heeft drie nieuwe junior consultants in dienst genomen.

Jens Peeters
Jens Peeters (31) studeerde economie (BSc), economische geografie (BSc) en International Business and Marketing Management (MA) aan de TiasNimbas Business School in Utrecht. Voordat hij toetrad tot Centre Consulting werkte Peeters bij een groot bouwbedrijf waar hij verantwoordelijk was voor het proces van carbon reporting. Peeters: “Ik ben zeer blij dat ik mijn kennis en ervaring op het gebied van carbon reporting kan delen.” Dit proces is sterk vergelijkbaar met de financial reporting-processen waarin Centre uitblinkt. Voorheen werkte Peeters tevens als verkoper op een scheefswerf en als consultant in real estate investment en de adviesbranche.

Sunny Sabaru
Sunny Sabaru (24) studeerde onlangs af in het International MScBA-programma van TiasNimbas Business School in Utrecht. Voorheen werkte ze anderhalf jaar als bedrijfsjurist in Jakarta, waar ze verantwoordelijk was voor het ontwerpen en afronden van juridische en bedrijfsrapporten, due diligences, het aanbieden van memoranda en prospectussen, en het assisteren van klanten in kapitaalmarkttransacties. Ook werkte ze met multinationale teams en bedrijfsstructuren voor klanten in Indonesië, Singapore en de Verenigde Staten. Sabaru: “Ik ben ervan overtuigd dat de IT-component binnen Finance in de komende jaren steeds belangrijker zal worden. Centre Consulting biedt mij een uitstekende kans om mijn vaardigheden te verbeteren op het gebied waar Finance in contact komt met IT.”

Chiara Romano
Chiara Romano (23) is net afgestudeerd in Finance aan de TiasNimbas Business School. Ze is geboren in Rome en studeerde Economics and Management aan de universiteit van Venetië, Italië. In haar derde jaar ging ze op uitwisseling naar Zweden. Romano lichtte haar keuze voor Centre toe: “Nu ik ben afgestudeerd wil ik in de IT consulting gaan werken, omdat je daarmee veel verschillende soorten bedrijven leert kennen en veel internationaal werk kunt doen. Centre Consulting maakt beide mogelijk en is daarom de juiste keuze.”

Nieuws

Meer nieuws over