Marc van Rooij naar EPM specialist Centre Consulting

14 oktober 2011 Consultancy.nl

Marc van Rooij is in dienst getreden bij Centre Consulting als Senior Consultant Enterprise Performance Management (EPM). Hij is afkomstig van Genpact, waar hij de afgelopen zes jaar ook al werkzaam was op het gebied van performance management. 

Na het afronden van zijn studie begon Van Rooij zijn loopbaan in 1988 bij ENCI als Assistent Treasurer. In de 10 jaar bij ENCI bekleedde hij diverse functies, waaronder Controlling, Financial Consolidation en Treasury. In 1998 maakte hij de overstap naar SAP Nederland en specialiseerde hij zich in diverse SAP modules (o.a. R/3 FICO, ECCS, SAP SEM BCS, CPM). Vijf en een half jaar later voegde hij zich bij Hyperion als Principal Consultant, waar hij 2,5 jaar werkte. In October 2005 maakte hij de overstap naar IT dienstverlener Genpact, waar hij zich specialiseerde in financiële processen binnen SAP. 

Op de vraag waarom hij is overgestapt naar Centre Consulting zegt Van Rooij het volgende: “de belangrijkste reden om voor Centre Consulting te kiezen is de focus op EPM, die wij beide delen. Deel uitmaken van een organisatie die zich volledig hierop richt, maakt het mogelijk om de groeien op dit gebied en elkaar te versterken. Het is belangrijk dat iedereen de zelfde taal spreekt om klanten te begrijpen en op de best mogelijke manier van dienst te zijn”.

Nieuws

Meer nieuws over