Hermann Buss Associated Partner van GEA Consultancy

10 januari 2012 Consultancy.nl

Hermann Buss is per 1 januari 2012 als Associated Partner toegetreden tot GEA Consultancy. Samen met het adviesbureau uit Weesp gaat hij werken aan het doorontwikkelen van zijn PublishingPortfolio methodiek. De methode biedt concrete handvatten om het bestaande portfolio van organisaties door te ontwikkelen op basis van klantbehoefte en marktontwikkeling, toegespitst op de crossmediale uitgeeforganisatie. 

Hermann Buss heeft meer dan tien jaar ervaring met communicatielogistiek.Tusen 2006 en 2011 was hij directeur van de business unit Overheid bij Kluwer. Daarvoor was hij Programdirector bij de uitgever en werkte hij jarenlang als Manager Business Development voor KPN Telecom. Hermann Buss heeft een TU Delft-achtergrond in telecommunicatie- en informatietheorie. 

“Mijn speciale interesse gaat uit naar projecten waarbij het analyseren en ontwikkelen van (multi-channel) publishing portfolios centraal staat. Mijn visie is dat uitgeverijen nadrukkelijk en op korte termijn expliciete aandacht moeten gaan geven aan hun portfolio en de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten voor bestaande en nieuwe klantbehoeften. Daar wil ik graag mijn ervaring en methodieken voor inzetten” aldus Buss.

 

Nieuws