Voogt Pijl & Partners start interim management tak

27 maart 2013 Consultancy.nl

Voogt Pijl & Partners (VP&P), een organisatieadviesbureau dat zich puur richt op klanten in de financiële sector, heeft een interim management praktijk opgericht. Het adviesbureau uit Amersfoort gaat naast haar core business ‘consultancy’ nu ook interim managers leveren voor senior kaderfuncties binnen financiële instellingen. VP&P interim management wordt geleid door Rein van Wijk*.
 
Adviesbureau Voogt Pijl & Partners is in 2000 opgericht door twee voormalig adviseurs van Twynstra Gudde. In de afgelopen jaren is VP&P gegroeid tot een middelgroot bureau met zo’n 20 consultants.

Voogt Pijl & Partners Interim Management
 
In een persbericht laat VP&P weten dat het uitsluitend werkt met een “selectief netwerk van ervaren interim managers” die bekend zijn bij het consultancykantoor. Deze groep managers heeft “ruime ervaring als interim manager met het aansturen van afdelingen en doorvoeren van veranderingen”. Daarbij richt VP&P zich voornamelijk op tijdelijke functies “waarin een stevige veranderkundige component nodig is”.
 
* Over Rein van Wijk
Na drie jaar bij de NS als Controller maakte Rein van Wijk in 1992 de overstap naar Twynstra Gudde, waar hij ruim vier werkzaas was. Tussen 1995 en 2000 werkte hij vervolgens voor de financiële dienstverleners Zwitserleven en AEGON. In 2000 besloot Van Wijk om opniew zijn intrede te doen in de adviesbranche. Eerst werkte hij als Client Service Director bij Resources Global Professionals en vervolgens als Directeur van Immens Interim Management & Finance uit Groningen. In maart 2012 trad hij als Management Consultant in dienst bij Voogt Pijl & Partners, om begin 2013 verantwoordelijk te worden voor VP&P interim management.

Nieuws

Meer nieuws over