Magnus wint ook in 2011 een SAP Quality Award

13 oktober 2011 Consultancy.nl

Een project van Magnus Technology Consultants bij GVB Amsterdam heeft een ‘SAP Quality Award’ in de wacht gespleept. In de categorie ‘New Business Application Implementation’ werd het project verkozen tot “Bronze Winner”, na projecten van Nationale Nederlanden en Stedin.
 
Vorig jaar werd Magnus nog benoemd tot SAP “Gold Winner” voor een project bij Sanoma Uitgevers.
 
Met de SAP Quality Awards worden SAP klanten onderscheiden die door middel van proactief handelen en het adequaat managen van risico’s de kwaliteit van hun SAP implementatie waarborgen. Awards worden uitgereikt in drie categorieën: ‘Large Enterprise Implementation’, ‘Small and Midsize Enterprise Implementation’ en ‘New Business Application Implementation’.
 
In de categorie “New Business Application Implementation” worden implementaties beoordeeld van nieuwe SAP oplossingen die sinds mei 2008 beschikbaar zijn. In deze categorie werd GVB Amsterdam de Bronze Winner voor haar implementatie van SAP Document Management System voor de Onderhoudsafdeling van de GVB afdeling Rail material (Onderhoud Tram en Metro). “De implementatie van deze oplossing werd grondig voorbereid en in drie stappen uitgevoerd (Haalbaarheidsstudie, Bleuprintfase en Implementatie van DMS) op een Fixed Price / Fixed Date basis” aldus de jury. Ook GVB laat in een reactie weten “zeer tevreden te zijn met de hoge mate van kwaliteit in de uitvoering en praktische toepasbaarheid”.

Nieuws