Magnus dochter Qurius koopt Persephone Systems

31 augustus 2004 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Magnus Holding heeft Persephone Systems International overgenomen. Zeven medewerkers maken de overstap naar Qurius, een van de werkmaatschappijen van het ICT adviesbureau uit Baarn.
 
Persephone Systems International is gespecialiseerd in softwareoplossingen voor sierteeltbedrijven. Centraal daarbij staat de eigen oplossing Floware, een op Microsoft Windows gebaseerd ERP-systeem, dat door zo'n 30 groothandels-, im- en exportbedrijven en handelskwekerijen van bloemen en planten wordt gebruikt.
 
"De recente opdracht van Zurel, één van de grootste snijbloemen- en plantenexporteurs van Nederland, was voor ons een belangrijke doorbraak in de sierteeltbranche" vertelt Qurius-directeur Mark van Kemenade. Om een rol van betekenis in deze markt te kunnen vervullen, moeten we kunnen voorzien in de juiste branchespecifieke oplossingen. Samen met Persephone beschikken we naast een goede oplossing ook over de juiste kritische massa en referenties om een business unit sierteelt te vormen."
 
"In de sierteeltbranche gaat steeds meer aandacht uit naar het verbeteren van de kwaliteit van de bedrijfsprocessen, een ontwikkeling waar wij graag op willen inspelen. Qurius biedt ons hiertoe het juiste platfom. Door onze krachten te bundelen, kunnen we onze klanten voorzien van de juiste oplossingen en ondersteuning" zegt Dries Grooters, die de nieuwe business unit sierteelt gaat leiden binnen Qurius.