Magnus co-organisert Business At Your Fingertips 2012

02 oktober 2012 Consultancy.nl

Magnus gaat in samenwerking met SAP, T-Mobile en T-Systems de tweede editie van ‘Business At Your Fingertips’ organiseren. De award ‘Business At Your Fingertips’ wordt uitgereikt aan bedrijven die een slimme mobiele oplossing bedenken en die daarmee de business helpt met business development. De winnaar ziet zijn idee werkelijkheid worden: de initiatiefnemers zorgen gezamenlijk voor het realiseren en implementeren van de mobiele app in de organisatie.
 
De 1e editie van Business At Your Fingertips werd gewonnen door ISS Facility Services. Het bedrijf bedacht een intelligente app die schoonmakers helpt om hun werk beter, efficiënter en doelgerichter uit te voeren. De app maakt slim gebruik van sensoren en augmented reality.
 
Business At Your Fingertips
 
Mobility
De zakelijke mogelijkheden op het gebied van mobility ontwikkelen zich razendsnel. Consumenten hebben al jarenlang de beschikking over hoogwaardige apps en introduceren de mogelijkheden op hun werk. Steeds meer organisaties beginnen de grote potentie van mobiele apps in te zien en de mogelijkheden voor de business te begrijpen. Mobility opent nieuwe wegen. Er kunnen nieuwe business processen worden ontworpen omdat medewerkers, klanten en toeleveranciers altijd en overal kunnen beschikken over de juiste informatie. Mobility brengt de business binnen handbereik ongeacht de plaats of tijd. “Business At Your Fingertips dus” aldus de initiatiefnemers in een persbericht.
 
Bedrijven kunnen hun concepten tot 7 november 2012 inzenden.

Nieuws

Meer nieuws over