Adviesbureau Magnus sponsor van Mendix World 2012

27 september 2012 Consultancy.nl

Op donderdag 4 en vrijdag 5 oktober vindt in de Cruise Terminal in Rotterdam Mendix World 2012 plaats. Magnus, een ICT adviesbureau uit Naarden, is een van de sponsoren van het jaarlijkse event voor IT professionals, dat als thema heeft “It’s an app world”.
 
Magnus is een expert op het gebied van Mendix applicaties. Sinds 2006 heeft het adviesbureau diverse toonaangevende klanten geholpen met de ontwikkeling en implementatie van Mendix gerelateerde diensten, waaronder ISS Facility Services, Sanoma, V&D, KwikFit en Dun & Bradstreet.
 
Magnus - Mendix World 2012
 
“Ons team van Mendix consultants verzorgt het volledige traject, van het in kaart brengen van uw bedrijfsprocessen tot het opleveren van een bedrijfsklare applicatie. Onze hosting- en support services garanderen ook na oplevering een stabiele applicatie. Als Mendix partner van het eerste uur kan Magnus bouwen op een ruime ervaring en een uitgebreid portfolio. Zo staan er al 6 apps in de appstore en hebben we al zo’n 10 klanten geholpen met meer dan 15 Mendix oplossingen” aldus Magnus in een persbericht.

Nieuws