Magnus Technology Consultants wint Mendix Agile Award

07 oktober 2010 Consultancy.nl

Magnus Technology Consultants heeft een ‘Mendix Agile Award 2010’ in de wacht gesleept. Het ICT adviesbureau uit Naarden kreeg de award toegekend voor de realisatie van het ‘Magazine Production Portal’ van Sanoma Uitgevers, een portal die wordt gebruikt om de configuratie en productie van magazines te faciliteren.
 
De Mendix Agile Award werd uitgereikt tijdens Mendix Partner World, een jaarlijks evenement waar Mendix partners samenkomen om te spreken over de toekomst van het innovatieve software platform.
 
Magazine Production Portal
Sanoma gebruikt de Magazine Production Portal als een middel om extensieve handmatige processen te elimineren uit het productieproces. De portal standaardiseert en automatiseert het samenstellen van productieopdrachten voor meer dan 80 tijdschriften inclusief geautomatiseerde communicatie naar de drukkers, afwerkers en distributeurs. Het project is ontwikkeld en geïmplementeerd binnen een periode van maar zes maanden en extra functionaliteit wordt continu toegevoegd.
 
“Magnus heeft fantastisch werk geleverd bij het implementeren van deze oplossing. De jury heeft dit project geselecteerd vanwege de agile methdodiek, de complexiteit van het project, de gebruiksvriendelijkheid en de enorme ROI die middels dit project gerealiseerd is” zegt Derek Roos, CEO van Mendix.
 
“Mendix heeft daadwerkelijk goed geluisterd naar onze feedback en levert een platform dat zich keer op keer bewijst. Het platform stelt ons in staat om een complete geautomatiseerde en gestandaardiseerde omgeving te bieden voor alle Sanoma merken, met een terugverdientijd van minder dan één jaar” voegt Andre Damsteegt toe, Directeur bij Magnus.

Nieuws

Meer nieuws over