Magnus Malaysia benoemd tot SAP Service Partner

28 januari 2010 Consultancy.nl

De Maleisische landenorganisatie van Magnus is benoemd tot SAP Service Partner. Service Partners van SAP kenmerken zich door hun multinationale aanwezigheid op de SAP markt en beschikken daarnaast over expertise binnen meerdere industrieën.
 
Het adviesbureau kreeg de SAP Service Partner certificering omdat het in de afgelopen jaren “uitstekende referenties heeft behaald op het gebied van media, automotive, olie & gas, transport, consumentengoederen, luchthavens, utilities en telco”.
 
Magnus Malaysia
Magnus is al meer dan tien jaar aanwezig op de Aziatische markt en richt zich op SAP dienstverlening in Maleisië en Zuidoost Azië. De focus van het ICT adviesbureau ligt op business en technology solutions waarbij Magnus Malaysia adviseert over vraagstukken op het gebied van business & IT planning, business (her)ontwerp, systeem audits, ontwerp en structurering van organisatiemodellen en change management. Op het gebied van SAP consultancy richt Magnus Malaysia zich op de implementatie van Business Intelligence, financieel management, logistiek management, sales, onderhoud en service management, techniek en integratie.
 
Magnus Malaysia werkt intensief samen met de Nederlandse vestiging gevestigd in Naarden.

Nieuws

Meer nieuws over