Magnus viermaal SAP Validated Expertise Partner

11 december 2012 Consultancy.nl

SAP Nederland heeft Magnus benoemd tot SAP Validated Expertise Partner (VEP) in vier categorieën: Datawarehousing, Finance, Enterprise Asset Management (EAM) en Product Lifecycle Management (PLM). SAP erkent met deze vier kwalificaties de branchespecifieke kennis en ervaring van het ICT adviesbureau uit Naarden in de verschillende expertisegebieden.
 
Adviesbureaus worden niet zomaar SAP Validated Expertise Partner. Vereisten voor het behalen van de SAP-validated expertise zijn allereerst een bewezen track record van succesvolle recent gerealiseerde projecten bij klanten, gekwalificeerd door verschillende positieve klantreferenties per categorie. Daarnaast voldoende gecertificeerde senior SAP consultants op het gebied van Datawarehousing, Finance, EAM en PLM.  En tenslotte een nauwe samenwerking met SAP voor de marktbenadering in deze gebieden.
 
“Het behalen van de SAP-validated expertise is een stukje erkenning. Niet alleen van SAP, maar ook van onze gewaardeerde klanten waar we deze projecten met veel plezier hebben mogen uitvoeren.” aldus Peter-Jan Simons, managing director bij Magnus. “Het bewijst wat we bereiken door focus, kennisontwikkeling en het mee blijven denken met onze klanten. Dit geeft onze specialismen een boost naar de toekomst!”
 
Reindert Verbrugge, Business Alliance Manager bij SAP: “We feliciteren Magnus met deze VEP’s. De diepgaande expertise van Magnus heeft geleid tot het uitreiken van deze VEP’s. SAP zal niet twijfelen om Magnus op deze gebieden aan te bevelen bij haar klanten.”

Nieuws

Meer nieuws over