Magnus koopt IT consultancybedrijf Qurius IS

16 februari 2005 Consultancy.nl

Magnus heeft Qurius IS overgenomen, een specialist in het ontwerpen en beheren van (bedrijfskritische) infrastructuren. Circa 25 medewerker maken de overstap van Qurius IS naar het ICT adviesbureau uit Naarden. Qurius IS gaat binnen de Magnus Holding zelfstandig opereren als een aparte werkmaatschappij.
 
Doordat Qurius IS zelfstandig blijft operen “kan de integratie snel en soepel verlopen” aldus Magnus in een persbericht. Het streven van beide partijen is om de overname uiterlijk in april af te ronden.
 
Fred Hermans, CEO van Magnus: "Het is onze ambitie om een compleet dienstenportfolio op het gebied van bedrijfsbrede standaard- en maatwerksoftware te bieden, en klanten naast advies over IT-oplossingen ook applicatiebeheer en -hosting te leveren. Met de expertise van Qurius IS kunnen we dit streven concreet kracht bijzetten."

Bram van de Ven blijft directeur van Qurius IS. Volgens hem is de aansluiting van zijn bedrijf bij Magnus mede ingegeven door de al goedlopende commerciële samenwerking en de synchroon lopende ambities. "Magnus bouwt gericht aan een leidende positie in bepaalde marktsegmenten. Samen met Qurius IS kan de groep uitgroeien tot een totaalleverancier voor 'business, enterprise & infrastructure' oplossingen en diensten."

Nieuws

Meer nieuws over