Accuracy partner Thomas Notenboom naar MBCF

11 februari 2013 Consultancy.nl

Mazars Berenschot Corporate Finance (MBCF) heeft Thomas Notenboom per 1 februari 2013 benoemd als partner. Hij is afkomstig van Accuracy Nederland, waar hij de afgelopen 1,5 jaar partner was. Binnen MBCF wordt hij verantwoordelijk voor de Valuation & Litigation Support dienstverlening.

Thomas Notenboom heeft meer dan 15 jaar werkervaring in de adviesbranche, en dan met name op het gebied van fusies & overnames. In 1998 was hij de oprichter van Talanton Corporate Finance, een boutique corporate finance adviesbureau. In october 2011 fuseerde Talanton Corporate Finance met vijf andere boutique M&A kantoren, wat leidde tot de oprichting van BrightOrangeTalanton. Notenboom besloot om geen onderdeel te worden van BrightOrangeTalanton en stapte over naar Accuracy.

Thomas Notenboom, mbcf

Vorig jaar werd Thomas Notenboom genomineerd voor de ‘M&A Awards 2012’ in de categorie "Best Valuator". Naast zijn werkzaamheden voor MBCF is hij bestuurslid van SWBO, de beroepsorganisatie voor Register Valuators en docent bij de Executive Master Business Valuation aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Als lid van de Commissie Jaarverslaggeving van het NIVRA, respectievelijk de Raad van de Jaarverslaggeving, was hij direct betrokken bij de implementatie van IFRS in de Nederlandse regelgeving.

Nieuws

Meer nieuws over