Engineers Inside partner verzorgt leiderschapstraining

07 februari 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Ben je werkzaam in de (online) communicatiebranche en heb je interesse om je persoonlijke effectiviteit verder te ontwikkelen? Dan is dit wellicht interessant: Marck Oostra, Associate Partner bij Engineers-Inside, verzorgt in maart en april workshops waarin Persoonlijk Leiderschap centraal staat. Na het volgen van de leiderschapstraining word je in staat om jezelf te leiden in plaats van geleid te worden door de omgeving, je emoties of gedachten.
 
Docent Marck Oostra is werkzaam als adviseur en onderzoeker. Sinds juni 2011 is hij verbonden aan Engineers-Inside, een niche adviesbureau uit Delft. Samen met overige consultants van het consultancykantoor heeft hij een uitgebreid interventie programma voor leidinggevenden ontwikkeld, gericht op persoonlijk leiderschap en leidinggeven aan professionals, waaronder de workshop ‘Persoonlijk Leiderschap voor de online professional’.
 
Inhoud workshop
In de workshop Persoonlijk Leiderschap leren deelnemers in twee dagen hoe:
- Alle beslissers fan worden van u, uw team en jullie werk
- Interne klanten voortaan naar u toekomen, in plaats van u naar hen
- U bij alle belangrijke besluiten aan tafel zit en gewicht in de schaal legt
- De energie, het plezier en het succes weer terugkeren bij u en uw team!
 
Doelgroep
De leiderschapstraining is bestemd voor iedereen die zich verantwoordelijk is voor online communicatie en content management in het bijzonder, zoals hoofdredacteuren, communicatiespecialisten en content managers.
 
Data
- maandag 11 maart en maandag 15 april
- maandag 25 maart en maandag 22 april
- maandag 1 april en maandag 29 april
 
Zie voor meer informatie de website van Entopic.