Engineers-Inside helpt met duurzame bedrijfsvoering

03 november 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Engineers-Inside, het vakmensenbureau uit Delft, werkt al vanaf haar oprichting zonder managers en is een collectieve organisatie van freelance consultants. Vanuit co-creatie werkt het met haar partners, klanten en netwerk aan het realiseren van een duurzame bedrijfsvoering.

Basisingrediënten
Gezamenlijkheid en ondernemersgeest zijn de basisingrediënten voor de organisatie. Wij geloven niet in tijdelijkheid: nieuwe ontwikkelingen leiden tot nieuwe inzichten en behoeften. Wij zijn ondernemers en innoveren. Dit maakt het verschil, voor u en voor ons. Wij doen het niet voor minder dan wat u verwacht. Onze kwaliteit staat voor goud, onze klanten vertellen u meer!

Duurzame bedrijfsvoering
Onze innovatieve werkwijze beperkt zich niet tot het vaste partnernetwerk van en rondom de organisatie. Het veel gehanteerde begrip duurzaamheid komt ook bij ons om de hoek kijken. Wij leveren een durend resultaat op voor en samen met onze omgeving en klanten. Omdat wij vanuit een collectief opereren, werken wij voortdurend samen met onze partners en netwerk en zien wij direct multidisciplinair waar de knelpunten liggen. Wij delen kennis, beoordelen elkaars aanpak en leggen vraagstukken op tafel vanuit het principe expert sourcing.

Engineers Inside

Vanuit co-creatie komt de filosofie van Engineers-Inside voort, dat betekent dat zij continu in contact staat met haar klanten, prospects, markten, professionals, vakgebieden en omgeving die bestaat uit partner bedrijven en professionals (ZZP-ers en direct en indirect gelieerde professionals).

Engineers-Inside brengt vakmanschap voort en maakt het toegankelijk voor iedereen.