Engineers-Inside verhuisd naar nieuw kantoor in Delft

06 mei 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Boutique adviesbureau Engineers-Inside is vanwege de groei van het kantoor verhuisd naar een nieuwe locatie in Delft. Op 1 mei 2012 verhuisde het van haar oude kantoor aan de Oude Delft 84 naar de nieuwe vestiting aan de Mijnbouwstraat 120. Naast een grotere capaciteit heeft het nieuwe kantoor ook de beschikking over grote vergaderruimten, collegezalen en een binnentuin.

“Engineers-Inside groeit en dat betekent: tijd voor een nieuw en passend kantoor. De Mijnbouwstraat 120 te Delft, een bedrijvenverzamelgebouw en biedt teven de mogelijkheid als co-work plek voor vakmensen in Delft. Ook door deze duurzame huisvesting dragen wij een steentje bij aan het voortbestaan van een lokaal erfgoed” aldus Nathan Bliemert, oprichter van Engineers-Inside.

“Met trots zullen wij onze oude vestiging aan de Oude Delft 84 blijven herinneren, daar waar het allemaal begon. Helaas heeft ons huiskamerkantoor niet de mogelijkheid om klanten te ontvangen en onze vergaderingen te faciliteren” vervolgt Bliemert.

Over Engineers-Inside
Engineers-Inside is een niche adviesbureau dat consultancy en interim management diensten levert. Het consultancykantoor is begin 2009 opgericht door Nathan Bliemert en is gevestigd in Delft.