Mazars Real Estate benoemd tot Regulated firm by RICS

19 mei 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Mazars Real Estate, de vastgoedadviestak van Mazars, is benoemd tot ‘Regulated firm by RICS’ door de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS). Het is hiermee de eerste Nederlandse financieel-juridische dienstverlener die de certificering heeft ontvangen.

RICS is het leidende internationale orgaan voor kwalificaties en standaards in land, eigendom en constructie. Door een RICS-status te verkrijgen toont een firma of adviseur aan dat hij werkt met een bepaalde mate van professionaliteit.

Yves Gassler, mede-oprichter van Mazars Real Estate, is tevreden met de benoeming. “Deze benoeming is een teken dat wij op de goede weg zijn en motiveert ons tot strikte naleving van door RICS opgestelde integriteits- en professionaliteitscodes.”

Mazars Real Estate
Mazars Nederland heeft in maart de Real Estate-praktijk gelanceerd. De praktijk wordt geleid door Yves Gassler en Susan Raaijmakers, die beiden de overstap hebben gemaakt van de Tax Real Estate tak van Big Four-kantoor Deloitte. Gassler en Raaijmakers hebben meer dan 15 jaar gewerkt voor Deloitte en haar juridische voorganger Andersen Real Estate.